Pilflätning

Första pilflätningskursen på Sörgården är avslutad. Vilken härlig dag det blev. 8 entusiastisk tjejer skapade vackra, praktiska och personliga växtstöd till bl.a. pioner, luktärter och krasse. 
 
Eller så kan man göra sig ett fint pilstaket som stänger ute rådjuren från grönsakslandet. Christins nya staket på Sörgården med portal och tre grindar är helt sagolikt fint. 

Nordiska trädgårdar

Nu har jag hållit korta föredrag om min bok på trädgårdsmässan i Älvsjö i tre dagar. Det har varit många som lyssnat och jag har signerat många böcker så det känns superroligt. Vilar benen idag ikväll för att köra en sista gång i morgon. Ser fram emot att träffa ännu fler bekanta och obekanta trädgårdsentusiater.     
 
Och vad glad jag blev att läsa Fröken Gröns blogg. Hon gillar boken och har lagt upp en superfin bild på den. :)
http://frokengronsblog.blogspot.se/2013/04/stora-boken-om-tradgardsprojekt.html

Skörda pil

9 april och det är fortfarande mycket snö och väldigt kallt på nätterna. En sak som är bra är att det går fortfarande utmärkt att skörda pil till vårens pilarbeten. Jag köper min pil från en energiskogsodlare i närheten. Det är de långa raka årsskotten som är bäst. Lite blåsor i händerna får man räkna med efter några timmars klippande. Väl hemma sorteras pilen efter längd i buntar och kan sedan förvaras i skugga några veckor innan den används.
 

2:a på Bokus topplista

Stora boken om trädgårdsprojekt har just bubblat upp som 2:a på Bokus topplista över mest sålda böcker senaste veckan inom kategorin Hem & trädgård. Vilket härligt kvitto för en debutant bland alla väletablerare duktiga författare.
  

90:e boken signerad

Nu har Stora boken om trädgårdsprojekt funnits ute i handeln några veckor. Några ex fanns med på Kistamässan den 7 mars och sedan har den successivt rullat ut på nätet och i butiker. Jag har just signerat mitt 90:e ex vilket känns stort. Ska nog beställa fler så att jag kan ta med mig några till Nordiska trädgårdar på Älvsjömässan nästa vecka. Då ska jag prata om boken och visa lite bilder ur den. 

RSS 2.0